Parohia Ulmu din Protopopiatul Călărași a îmbrăcat haine de sărbătoare

În ziua de 06 decembrie 2021, Parohia Ulmu a primit binecuvântarea milostivă a ocrotitorului său, Sfântul Ierarh Nicolae –„îndreptător credinței și chip blândețelor”.

Hramul a devenit în mod tradițional un prilej al concretizării Postului Nașterii Domnului și rugăciunii în roada iubirii milostive care este fapta cea bună.

Astfel, și în acest an, enoriașii parohiei, la care s-au alăturat câțiva credincioși din Călărași, cadre didactice și elevi ai Liceului Teoretic Mihai Eminescu, au sădit bucurie în sufletele unor copii și părinți ai comunității, mai puțin înzestrați material, aflați în lipsuri și încercări evidente, prin oferirea unor daruri binecuvântate (alimente, îmbrăcăminte, dulciuri, jucării ).

În felul acesta, primitorii milosteniei au înțeles faptul că, Moșul cel bun – Nicolae, iubește în continuare pe cei necăjiți și nu uită niciodată pe cei care-l cinstesc cu drag.

Totodată, credincioșii cinstitori de Dumnezeu, aflați în lăcașul de cult, au putut gusta și ei din preparatele tradiționale pregătite cu prilejul dezlegării la pește din ziua Sfântului cel milostiv.

Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi!

A consemnat părintele paroh Niculescu Neculai Laurențiu.

Related Posts

Sari la conținut