Ședință administrativă lunară cu preoții din Protopopiatul Călărași

Marți, 09 aprilie 2019, a avut loc Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași.

În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristian – Ștefan Munteanu – Consilier Economic al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic –Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Părintele Protopop a prezentat informații preoților despre procesiunea cu Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Schitul Vovidenia – Mănăstirea Neamț, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, ce se va desfășura în Municipiul Slobozia, cu ocazia hramului Mănăstirii Sfinții Voievozi – Slobozia, în ziua de marți, 30 aprilie 2019.

Tot în cadrul acestei ședințe a luat parte și un reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, prin care a adus la cunoștință tuturor preoților măsurile de prevenire a incendiilor.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului ,,Postul și importanța lui în viața creștinului contemporan”, de către preacucernicul părinte Mișu Spiroiu Oprică Gabriel de la Parohia Bogta din Protopopiatul Călărași.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut