ARTICOLE
DEC
29
SUN

VIN COLINDĂTORII – Parohia Independența, Protopopiatul Călărași

Categoria Noutăți    |     13:45

VIN COLINDĂTORII – Parohia Independența, Protopopiatul Călărași

Galerie foto

,,Vă binevestesc vouă bucurie mare, care va fi pentru tot poporul; că vi S-a născut azi Mântuitorul, Care este Hristos Domnul, în cetatea lui David” (Luca 2, 10-11)

Bucuria Naşterii Mântuitorului şi a sărbătorilor de iarnă este gustată mai ales de copiii care aşteaptă aceste sărbători cu sufletul la gură, pentru a se simţi şi ei copii ai lui Dumnezeu, care are grijă de ei şi îi răsplăteşte pentru toate faptele bune pe care le-au săvârşit pe parcursul unui an.

Duminică, 22 decembrie 2019 in Parohia Independenta din Protopopiatul Calarasi, după săvârșirea Sfintei Liturghii, copiii de la grupul de cateheză parohial i-au încântat pe cei prezenți în Sfânta Biserică și au adus bucurie pe chipurile părinților și al bunicilor, cu un concert de colinde tradiționale care vestesc și laudă  ,,Nașterea Domnului”, coordonați fiind de doamna preoteasă Gheorghe Mariana.

Părintele paroh Gheorghe Marcian a ţinut un cuvânt în care i-a îndemnat pe copii să ţină dreapta credinţă şi tradiţiile sfinte moştenite de la înaintaşi. Am trăit emoții mari, sentimente alese și gânduri sublime, pentru că ne-am întors cu gândul la copilărie și astfel ne-am alăturat bucuriei acestor copii cu suflete curate.

La final toți copiii au primit cadouri lăsate de Moș Crăciun spre a le aduce în suflete bucuria și lumina Nașterii Domnului. Mulţumim din inimă tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei sărbători, precum şi tuturor binefăcătorilor care au contribuit ca bucuria Nașterii Domnului să fie simţită de fiecare copil.

A consemnat părintele Gheorghe Marcian, paroh al parohiei Independența, Protopopiatul Călărași.