ARTICOLE
DEC
11
WED

Ultima Ședință administrativă a preoților din Protopopiatul Călărași din acest an

Categoria Noutăți    |     14:53

Ultima Ședință administrativă a preoților din Protopopiatul Călărași din acest an

Galerie foto

Marți, 10 decembrie 2019, a avut loc ultima Ședința administrativă din acest an cu toți preoți din Protopopiatul Călărași.

În cadrul acestei ședințe a participat, ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Daniel Demișcă, Consilier Monumente și Servicii Funerare al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Daniel Demișcă a luat cuvântul, transmițând Arhierești Binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU tuturor celor prezenți.

În continuare, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectoarele Administrativ-Bisericesc, Economic-Gospodăresc, Cultural și Social-Misionar.

Apoi a urmat referatul susținut de către preacucernicul părinte II Achim Vergil-Marian de la Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel cu tema ,,Tradițiile religioase exprimate prin colinde.

Ședința administrativă s-a încheiat cu dezbateri privind unele probleme pe care preoții le întâmpină în parohii și cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.