ARTICOLE
DEC
09
MON

Parohia Independența. Daruri de ,,Moș Nicolae”

Categoria Noutăți    |     22:28

Parohia Independența. Daruri de ,,Moș Nicolae”

Galerie foto

În cadrul orei de cateheză duminicală, după rostirea rugăciunii „Tatăl Nostru”, „Moș Nicolae,  prietenul copiilor” vine și în  Parohia Independența din Protopopiatul Călărași. În mijlocul nostru am avut-o pe doamna Eugenia Picu, care a făcut  lansarea unei cărți de povești „Visul  Principesei”.

Doamna și-a dorit ca banii strânși din vânzarea cărților să fie donați copiilor pentru activitățile pe care le desfășurăm cu aceștia.

Programul a continuat cu un concert de colinde românești cântate de copiii coordonați de către doamna preoteasă Gheorghe Mariana ce i-au impresionat pe cei prezenți. Deoarece suntem în Postul „Nașterii Domnului” doi dintre copii au primit și daruri de Moș Nicolae din partea doamnei Eugenia constând în ghiozdane, rechizite, îmbrăcăminte, jucării, dar și dulciuri.

La eveniment au fost alături de copii, părinți, cadrele didactice (învățători și educatori), unii fiind chiar cadre didactice pensionare, prieteni dragi nouă, oameni de bună credință cu suflet mare care ne sprijină de fiecare dată în ceea ce facem.

La finalul evenimentului, copiii au primit în dar de la „Moș Nicolae” câte o ghetuță cu dulciuri, iar doamna Eugenia a acordat autografe celor doritori. Părintele paroh Gheorghe Marcian a mulțumit tuturor celor prezenți pentru participare și  implicare și a urat „Crăciun fericit!”.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.