ARTICOLE
NOV
24
SUN

Ședință administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași

Categoria Noutăți    |     19:23

Ședință administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași

Galerie foto

Marți, 19 noiembrie 2019, a avut loc Ședința administrativa a preoților din Protopopiatul Călărași.

În cadrul acestei ședințe a participat, ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Alexandru Tănase - Inspector Eparhial Bisericesc al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Alexandru Tănase a luat cuvântul, transmițând Arhierești Binecuvântări tuturor celor prezenți din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU.

În continuare, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectoarele Administrativ-Bisericesc, Economic-Gospodăresc, Cultural și Social-Misionar.

Apoi a urmat referatul susținut de către preacucernicul părinte Frumușelu Mihai de la Parohia Grădiștea cu tema ,,Sfânta Spovedanie și Sfânta Împărtășanie – aripi spre Împărăția Cerului”.

Ședința administrativă s-a încheiat cu dezbateri privind unele probleme pe care preoții le întâmpină în parohii și cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.