ARTICOLE
JUN
10
MON

1 IUNIE - ZIUA COPILULUI - Zâmbet și bucurie

Categoria Noutăți    |     21:23

1 IUNIE - ZIUA COPILULUI - Zâmbet și bucurie

Galerie foto

Sâmbătă, 1 Iunie 2019, Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, a

Serbat ,,Ziua Copilului” pentru toți copiii prezenți la biserică  în această zi.

1Iunie este un prilej de a sărbători copilăria,  de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor și….de ce nu, pe chipul tuturor celor implicați. Micuții au fost însoțiți de părintele paroh Gheorghe Marcian, doamna preoteasă Gheorghe Mariana și doamnele învățătoare Bucur Mioara și Bălașa Ioana care au desfășurat activități în cadrul parteneriatului Biserica- Școală prin jocuri cum ar fi: Unde a sunat clopoțelul, Mumia, Aș mânca o portocală și altele.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, reprezentând vârsta inocenței și a candorii. Jocul și joaca sunt elemente caracteristic copilăriei, ele îi dau farmec, reprezentând o modalitate prin care copiii pot descoperii lumea înconjurătoare și totodată minunatele lucruri pe care copilăria le poate oferi.

Așadar, 1 iunie reprezintă ,,Ziua Copilului”, ziua în care toți copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună.

În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă a vieții, precum cei mici. 1 Iunie, trebuie să însemne multe  bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, jocuri și distracție. La final, copiii au fost răsplătiți cu tort, suc, dulciuri și baloane.

LA MULȚI ANI ! DRAGI COPILAȘI  DIN LUMEA ÎNTREAGĂ.

A preot paroh Gheorghe Marcian.