Mănăstirea Libertatea a îmbrăcat haine de sărbătoare

Luni, 24 iunie 2024, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail, Vicar Eparhial, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Libertatea din Protopopiatul Călărași.

Astfel, în această zi de prăznuire a Preasfintei Treimi, Mănăstirea Libertatea a îmbrăcat haine de sărbătoare în cinstea sărbătoririi hramului.

Sub protia preacuvioșiei sale, au slujit preacucernicul părinte arhidiacon Andrei-Cornel Petre, inspector patrimoniu al Centrului Eparhial, preacucernicul părinte Alin Badea, preacuvioși părinți stareți și preacucernicul părinte Vasile Viorel Dinu, Protopop al Protopopiatului Călărași.

În cuvântul de învățătură, părintele Arhimandrit Rafail, vicar eparhial, a îndemnat pe credincioșii prezenți că datoria noastră este să frecventăm regulat biserica, în care e concentrată la maximum sfinţenia şi iubirea Sfintei Treimi, cu ajutorul cărora ne putem împlini cu cinste menirea în trecerea noastră grăbită pe acest pământ şi astfel, ne putem asigura fericirea de a fi în viaţa cealaltă cât mai aproape de Dumnezeu.

A consemnat preot Vasile Viorel Dinu, protopop al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut