BUCURIE DE CRĂCIUN DIN SUFLET DE OM BUN

Sărbătoarea Crăciunului ne îndeamnă pe toți să fim mai darnici și să arătăm o atenție deosebită copiilor și bătrânilor si chiar persoanelor cu copii mulți și venituri reduse in aceasta perioada.

Părintele paroh, Gheorghe Marcian, de la Parohia Independența, Protopopiatul Călărași, împreună cu academia „Ayhan Emilianof Basketball Academy” și Protopopiatul Călărași au organizat o campanie de ajutorare constând în cadouri personalizate, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente și produse de igienă personală și nu în ultimul dulciuri pentru copii proveniți din familii cu posibilități financiare reduse.

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în acțiunile de binefacere desfășurate în preajma sărbătoririi Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Ne bucurăm că se păstrează această tradiție în rândul credincioșilor parohiei noastre, de a veni în sprijinul celor nevoiași în preajma sărbătorilor creștine și nu numai. Aceste fapte bune îl caracterizează pe creștinul adevărat”.

Paisie Olaru de la Sihla, unul dintre cei mai renumiți duhovnici ai Bisericii Ortodoxe, afirmă că nu contează cât de mult dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire, îndemnându-ne să oferim chiar și un zâmbet, pentru că și acesta este un gest de dragoste și un dar.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest an și ne rugăm să răsplătească jertfa tuturor, să înmulțească bucuriile în casele românilor, să ne dăruiască pace și înțelegere, sănătate și înțelepciune!

Sărbători binecuvântate! La mulți și fericiți ani!

A consemnat preacucernicul părinte paroh, Gheorghe Marcian, de la parohia Independența, Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut