LICITAȚIE în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială „Sfântul Ioan Botezătorul” Cuza Vodă

Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” Cuza Vodă, din Protopopiatul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, organizează în ziua de 02 septembrie 2023, ora 12:00, licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială, cu pictori de categoria I.

Lucrările fac parte din proiectul de deviz și caiet de sarcini de la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” Cuza Vodă, județul Călărași, Protopopiatul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, aprobat de Comisia de Pictură Bisericească în data de 31 Octombrie 2022. Biserica este de categoria I, iar suprafața estimată de pictură interioară este de 840 mp.

Data până la care se pot solicita clarificări este 14 august 2023, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 18 august 2023.

Pentru detalii referitoare la proiectul de pictură, poate fi contactat preotul paroh Popa Marian, la telefon 0724 501 979, adresa parohiei fiind strada Sfântul Ioan Botezătorul, nr. 47, comuna Cuza Vodă, județul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut