LICITAȚIE în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială „Sfântul Ierarh Nicolae” Ștefan Vodă

 

Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” Ștefan Vodă, din Protopopiatul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, organizează în ziua de 15 iulie 2023, ora 12:00, licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială, cu pictori de categoria I.

Lucrările fac parte din proiectul de deviz și caiet de sarcini de la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” Ștefan Vodă, județul Călărași, Protopopiatul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, aprobat de Comisia de Pictură Bisericească în data de 27 februarie 2023. Biserica este de categoria I, iar suprafața estimată de pictură interioară este de 823 mp.

Data până la care se pot solicita clarificări este 25 iunie 2023, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 01 iulie 2023.

Pentru detalii referitoare la proiectul de pictură, poate fi contactat preotul paroh Mihai Daniel Costin Dorinel, la telefon 0735 883 586, adresa parohiei fiind strada Viorelelor, nr. 116, comuna Ștefan Vodă, județul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut