Pelerinajul credincioșilor din Mihai Viteazu la Racla Sfântă a Cuviosului Paisie de la Neamț

Joi, 20 aprilie 2023, într-o dimineață binecuvântată de primăvară, credincioșii din parohia Mihai Viteazu, din Protopopiatul Călărași s-au adunat la biserica lor parohială, pregătiți pentru un eveniment special. Aceștia aveau să meargă în pelerinaj la Racla Sfântă a Cuviosului Paisie de la Neamț, care a fost adusă la Sfânta Mănăstire din Slobozia, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

După o rugăciune de început, credincioșii și-au început drumul către locul unde a fost adusă Racla Sfântă, cu inima plină de speranță și entuziasm. Drumul a fost presărat cu cântece religioase și rugăciuni, iar atmosfera a fost una deosebit de emoționantă și spirituală.

Credincioșii au avut ocazia să se închine la Racla Sfântă a Cuviosului Paisie de la Neamț, să își exprime credința și să își aducă rugăciunile lor la acest loc sfânt. De asemenea, credincioșii au vizitat și Catedrala Episcopală din Slobozia. Mulți dintre care au luat parte la acest pelerinaj au avut parte de momente deosebite, care le-au umplut sufletele de bucurie și speranță.

Evenimentul a adus multă bucurie și binecuvântare în inimile credincioșilor din satul Mihai Viteazu.

A consemnat preacucernicul părinte Seimeanu Ionuț Florian, paroh al parohiei Mihai Viteazu, din Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut