Comuniunea cu oamenii Învățăminte de la intrarea Domnului in Ierusalim

Comuniunea cu oamenii este mult mai mult decât simpla interacțiune socială. Ea implică conexiunea la un nivel emoțional, spiritual și uman. În momentul intrării sale în Ierusalim, Domnul nostru a arătat un exemplu perfect de comuniune autentică cu oamenii.

În primul rând, el a fost prezent printre oameni. El nu a rămas la distanță sau într-un loc izolat, ci s-a apropiat de oameni, a intrat în mijlocul lor și i-a întâmpinat cu zâmbete și cuvinte de încurajare. Acest gest simplu, dar semnificativ, ne arată cât de important este să fim prezenți și implicați în viața celor din jurul nostru.

Ca urmare a exemplului Domnului nostru în momentul intrării sale în Ierusalim, putem învăța că o comuniune reală cu oamenii implică prezență, ascultare, iubire și identificare cu nevoile lor .

Astfel, urmând îndemnului de a fi alături de cei aflați în nevoi, preotul paroh al parohiei Mihai Viteazul, din Protopopiatul Călărași, ajutat de câțiva dintre enoriașii parohiei, în ziua de 08 aprilie 2023, a pregătit caserole cu mâncare caldă și ca un semn de prețuire si respect pentru credincioșii săi, a pornit pe un drum al iubirii depline în casele celor ce cu drag au primit darurile pregătite.

A consemnat preacucernicul părinte Seimeanu Ionuț Florian, paroh al parohiei Mihai Viteazul, din Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut