Colaborare între Biserică și Școală în saptămâna Școala Altfel 2023 în Parohia Independența

Sfânta Biserică din Independența a devenit un factor important în desfășurarea activităților care au avut loc în săptămâna Școala Altfel 2023,  fiind vizitată de un număr mare de copii însoțiți de doamnele învățătoare și domnul profesor de religie Nicolae Florian.

Copiii au fost dornici să asculte prezentarea Bisericii pe care le-am făcut-o precum și despre importanța prezenței lor în acest loc binecuvântat, apoi au dorit să se spovedească și mai apoi să se împărtășească pentru a marca și perioada specială în care ne aflăm, aceea de pregătire pentru marele praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Toți copiii și cadrele didactice care au luat parte la această activitate au primit câte o iconiță cu Mântuitorul Iisus Hristos și un dar dulce în amintirea acestei vizite în biserica noastră.

Aducem mulțumiri și doamnei director Coman Nella a Școlii George Vâlsan Independența și tuturor colegilor care ne sunt alături la toate proiectele pe care le desfășurăm în colaborare cu această instituție, ca urmare a parteneriatului care există între BISERICĂ și  ȘCOALĂ.

A consemnat părintele Dănuţ Noapteş, preot II la Parohia Independenţa din Protopopiatul Călăraşi.

 

Related Posts

Sari la conținut