Cerc metodic religie – Călărași

La data de 21.02.2023 la Școala Gimnazială „George Vâlsan” – Independența s-a desfășurat cercul metodic al disciplinei religie ortodoxă din centrul Călărași.

Activitatea a fost susținută de preotul profesor Noapteș Dănuț, la clasa a IV-a, cu tema „Mărturisirea și trăirea credinței de către sfinți”.

Doamna prof. Alina Lidia Onea a susținut referatul cu tema „Taina rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului. Valențe educative și religioase”.

Preacuviosul protos prof. Maxim Budea a prezentat oferta Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

În continuare, părintele profesor Spiroiu Mișu, inspector școlar al disciplinei în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Călărași:

– a adus mulțumiri cadrelor didactice implicate activ în activitățile educativ – religioase desfășurate în cadrul parteneriatului Școală – Biserică pe parcursul acestui an școlar;

– a precizat informări și completări referitoare la desfășurarea concursurilor și olimpiadelor școlare județene și naționale;

– diverse informații specifice disciplinei.

Mulțumiri gazdelor unității de învățământ, alături de persoanele prezente!

Related Posts

Sari la conținut