Zâmbete și fapte creștine pentru copiii din Parohia Călărașii Vechi înainte de Sfintele Paști

În Duminca Floriilor, de anul acesta, biserica parohiei Călărașii Vechi, din Protopopiatul Călărași, s-a umplut de copii și părinți care au auzit că li se pregătește o surpriză înainte de Praznicul Învierii Domnului.

Cu toții ne amintim câtă bucurie aveam când eram copii și auzeam că se apropie  această Sărbătoare și știam că părinții noștri din puținul lor ne făceau mici surprize.

De asemenea ne amintim cu toții că ultimii doi ani au fost foarte grei mai ales pentru mulți dintre copiii care au participat la ore online, iar cei care nu dispuneau de un calculator sau o tabletă nu puteau să ia parte la ore alături de coplegii lor.

Iată că am întâlnit și oameni cu suflet mare care au dorit să continue acțiunile începute în trecut în Parohia Călărașii Vechi, din Protopopiatul Călărași, și așa a rezultat  încă un eveniment frumos care a adus zâmbete pe chipul a patruzeci de copii atât din satul nostru, cât și din localitatea Cuza Vodă care au primit în dar câte un calculator nou  pe care să îl utilizeze la realizarea temelor sau a școlii online, dacă va fi cazul.

În final aș dori să aduc mulțumiri celor care alături de noi fac asemenea gesturi frumoase, de la Fundația SoSiSeSa, domnului Ghiocel Bontaș, părintelui pensionar Vasile Comănescu și doamnei preotese Niculina Comănescu care au slujit și locuiesc în continuare în Parohia Călărașii Vechi și îmi sunt alături în majoritatea activităților pastorale.

Viața noastră și a creștinilor noștri trebuie să fie întotdeauna încununată de credință sinceră dar și de fapte bune așa sperăm că am reușit și noi puțin să ne îndeplinim din menirea noastră pe acest pământ  și prin această activitate pe care nădăjduim să o continuăm fiecare după puterea noastră pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor care trăiesc uneori în condiții modeste.

A consemnat părintele Noapteș Dănuț, preot II la parohia Independența, din Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut