Campania umanitară „Donații pentru refugiații din Ucraina”

Protopopiatul Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași organizează cu sprijinul parohiilor arondate o campanie umanitară pentru refugiații din Ucraina.

Această acțiune caritabilă are ca scop strângerea de donații pentru persoanele care sunt nevoite să fugă din calea războiului din Ucraina, pentru a se adăposti pe teritoriul țării noastre.

În cadrul acțiunii umanitare se vor colecta:

  • Alimente neperisabile (conserve, produse ambalate – biscuiți, covrigei, napolitane etc);
  • Pături, lenjerii de pat, prosoape, îmbrăcăminte și încălțăminte (toate noi);
  • Produse de igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe de dinți, gel de duș, șervețele umede și uscate, scutece de copii – orice mărime, hârtie igienică, dezinfectanți, măști cu pliuri);
  • Apă plată îmbuteliată;
  • Medicamente (Panadol, Nurofen-tablete și sirop, Aspirina, tablete pentru gât –Strepsils, Decasept, siropuri și tablete pentru tuse, comprese sterile, feșe de orice dimensiune, apă oxigenată, soluție de rivanol, plasturi) cu termen de valabilitate bun.

Produsele se vor colecta la bisericile parohiilor și la sediul Protopopiatului Călărași din strada Pompieri, nr. 26.

Toate donațiile se vor centraliza la nivelul Municipiului Călărași și în funcție de solicitări, vor fi direcționate către zonele de graniță și către localitățile din țara noastră în care sunt adăpostite persoanele afectate de războiul din Ucraina.

Related Posts

Sari la conținut