Clinchet de argint pe aripi de colind

În Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, s-au desfășurat și se desfășoară ample acțiuni filantropice în pragul marii sărbători a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Anul acesta, Moș Crăciun, ajutat de Consiliu Județean Călărași a respectat tradiția și a trimis daruri pentru 80 de  copii din parohia noastră, prin parteneriatul încheiat între Protopopiatul Călărași și Consiliul Județean Călărași, prin proiectul „Clinchet de argint pe aripi de colind”.

În această perioadă, colindătorii vestesc Nașterea Domnului Iisus Hristos, așa cum odinioară au binevestit îngerii și păstorii la Bethleem. Prin colinde, copiii de azi se alătura corului de îngeri care cântă în cer, unindu-și vocile cu toți strămoșii care, de mai bine de 2000 de ani, au adus vestea minunată.

Evenimentele organizate in cadrul bisericii au rolul de a-i integra pe copii în atmosfera religioasă, spre a deveni cunoscători și trăitori ai credinței noastre și a lui Dumnezeu.

Vă dorim un Crăciun cu multă lumină în suflet și un An Nou binecuvântat !

A consemnat părintele Marcian Gheorghe, paroh al parohiei Independența, din Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut