Parohia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Municipiul Călărași și-a serbat ocrotitorul

           În data de 24 iunie 2021, parohia „Nașterea Sfântul Ioan Botezătorul” din Municipiul Călărași și-a sărbătorit hramul. Bucuria duhovnicească a început încă din ajunul sărbătorii când, în biserica parohială, s-au săvârșit slujba Vecerniei și Taina Sfântului Maslu. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcop al Sloboziei și Călărașilor, în ziua hramului, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți, din care au făcut parte preacucernicul părinte consilier Munteanu Cristi, preacucernicul părinte protopop de Slobozia, Cioranu Laurențiu, preacucernicul părinte protopop de Lehliu, Zotta Mihai, preacucernicul părinte Cursaru Lucian, de la Parohia Drajna de jos, Județul Prahova și părinții slujitori ai parohiei.

           De asemenea, a fost săvârșită slujba parastasului pentru ctitori. Pentru ca bucuria să fie deplină, după slujbă a fost organizată o agapă pentru toți cei prezenți, fiind împărțite 230 de pachete cu hrană caldă tuturor participanților.

           A consemnat părintele Oprișan Ionuț, preot II la Parohia „Nașterea Sfântul Ioan Botezătorul”, din Municipiul Călărași, Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut