Ziua Internațională a Femeii sărbătorită la Parohia Sfânta Mare Muceniță Anastasia

Duminică, 07 martie 2021, la Parohia Sfânta Mare Muceniță Anastasia din Protopopiatul Călărași, după oficierea Sfintei Liturghii, a avut loc un emoționant moment artistic, prilejuit de aniversarea Zilei Internaționale a Femeii. 

Evenimentul a fost susținut de către copiii grupului de cateheză „Anastasis” al parohiei, coordonați de doamna Alina Mincu, profesoară de religie, care a cuprins poezii și cântece în cinstea mamei creștine.

Din repertoriu au făcut parte și: „Rugăciune” de Mihai Eminescu, „Îndemnul mamei” – poezie populară, „Mulțumesc, iubită mama” de Corneliu Vadim Tudor, „Eseu- exercițiu de admirație”, „Mama” de Virgil Carianopol, „Copilul meu să nu mă cauți”, de Magda Isanos și „Mamă, dulce mamă!”, de Traian Dorz.

În încheiere, cei mici au primit daruri din partea parohiei, iar părintele Vasile Viorel Dinu, mulțumind copiilor pentru momentul deosebit, le-a reamintit tuturor celor prezenți că modelul prin excelență de mamă este cel al Fecioarei Maria, în brațele căreia își găsesc alinare toți cei oropsiți și împovărați.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, protopop al Protopopiatului Călăraşi.

Related Posts

Sari la conținut