Recepția lucrărilor de reabilitare a Bisericii Parohia Vlad Țepeș

          Lucrările de reabilitare a Bisericii Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din comuna Vlad Țepeș, județul Călărași, au fost finalizate recent.

          Cu acest prilej, luni, 11 Ianuarie 2021, a avut loc recepția lucrărilor realizate prin Proiectul G.A.L, a căror valoare a depășit 250.000 lei.

           La eveniment au participat preacucernicul părinte Vasile Viorel Dinu, Protopop  al Protopopiatului Călărași, membrii reprezentanți ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, specialiști în restaurare, domnul Radu Nicu, diriginte de șantier și reprezentatul firmei de construcție.

           Este o lucrare de mare importanță pentru Parohia Vlad Țepeș, întrucât s-au realizat lucrări ample de înfrumusețare, s-a tencuit și vopsit în totalitate exteriorul bisericii, s-au înlocuit geamurile cu tâmplărie lemn stratificat, s-a introdus încălzire în pardoseală și s-a înlocuit gresia cu plăci de granit. 

           Privind acum reabilitată Biserica noastră parohială, ne vin în minte cuvintele sfinte: ,,Această casă Tatăl a zidit-o; această casă Fiul a întărit-o; această casă Duhul Sfânt a înnoit-o, a luminat-o și a sfințit sufletele noastre”.

          Mulțumim bunului Dumnezeu și Preacuratei Fecioare Maria pentru binecuvântarea și ajutorul primit în toată această perioadă de timp.

A consemnat preot paroh Vasile Petre.

Related Posts

Sari la conținut