PRIMIȚI CU COLINDUL ! HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L !

Preoții Parohiei Independența din Protopopiatul Călărași, și-au propus ca și în acest an greu încercat de noua boala cu Coronavirus  să aducă zâmbete pe chipurile copilașilor din familiile defavorizate. 

Inițiativa a venit tocmai pentru a oferi un strop de speranță și bucurie oamenilor cu posibilități reduse de procurare a celor de trebuință, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului. Familiile aflate in aceasta situație au primit pachete cu diferite obiecte de îmbrăcăminte și de igienă personală, precum și pachete cu alimente.

An de an retrăim bucuria Nașterii Mântuitorului nostru Hristos, cu gândul de a fi mai buni și mai iubitori față de aproapele nostru. Cu emoția acestor clipe de înălțare sufletească, am oferit familiilor cu o situație materială precară darurile pregătite cu sprijinul organizației Crucea Roșie Călărași și prin implicarea enoriașilor parohiei, prin colecta care s-a strâns în perioada Postului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos pentru a simți că Biserica este asemenea unei mame iubitoare care are grijă de toți.

Se cuvine să dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate, dar mai ales pentru bucuria de care ne-a învrednicit, aceea de a fi în slujba aproapelui și de a ne împărtăși de bucuria lor, sentiment aparte și unic. 

Mulțumim tuturor oamenilor de bine, care au răspuns afirmativ propunerii noastre și ne-au ajutat, rugându-L pe Dumnezeu pentru sănătatea si răsplătirea lor. Bunul și Milostivul Dumnezeu să răsplătească tuturor, după cererea și dorința lor.

A consemnat părintele Gheorghe Marcian, paroh al parohiei Independența, Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut