Clinchet de argint pe aripi de colind

Clinchet de argint pe aripi de colind 

Daruri de Crăciun în Parohia Independența

 

Sărbătoarea Nașterii Domnului este prilej de bucurie pentru toți creștinii.  De aceea, împărtășim această bucurie prin solidaritate și dragoste cu copiii Parohiei noastre, a menționat Părintele Paroh Gheorghe Marcian.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, marți, 22 decembrie 2020, Parohia Independența a avut parte de o bucurie făcute de Moș Crăciun de a duce tradiția mai departe și în acest an, chiar dacă ne aflăm în perioada pandemiei. 

Astfel, respectând măsurile de protecție, 50 de copii care vestesc prin colinde „Nașterea Domnului Iisus Hristos”, au primit pachete cu dulciuri în cadrul unui proiectul inițiat de Consiliului Județean Călărași, intitulat „Clinchet de argint pe aripi de colind”, în parteneriat cu Protopopiatul Călărași și toate parohiile din subordine.

În această perioadă de grea încercare pentru toți, responsabilitatea care ne revine celor care suntem bine este să le fim sprijin acelora care au nevoie de noi. În acest fel aducem și mulțumire Lui Dumnezeu pentru că încă suntem sănătoși.

Praznicul Nașterii  Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă tuturor pace și bucurie!

          A consemnat părintele Gheorghe Marcian, paroh al parohiei Independența, din Protopopiatul Călărași.

Related Posts

Sari la conținut