,,Continuăm pregătirea” pentru Evaluarea Națională 2020 și examenul de bacalaureat la nivelul Protopopiatului Călărași

Marți, 26 mai 2020, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la sediul Protopopiatului Călărași a fost organizat evenimentul ,,Continuăm pregătirea” pentru Evaluarea Națională 2020 și examenul de bacalaureat.

Acest proiect este dedicat elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu rezultate foarte bune la învățătură, care nu au un calculator, tabletă, smartphone sau conexiune la internet pentru a se putea conecta la lecțiile on-line și pentru a-și continua studiile în această perioadă de grea încercare.

Astfel, prin implicarea preacucernicului părinte Vasile Viorel Dinu, Protopop al Protopopiatului Călărași, împreună cu preoții parohi, care au ajutat la identificarea elevilor, au fost dăruite 30 de tablete în valoare de 13000 lei.

Această acțiune a Protopopiatului a fost posibilă datorită unor oameni cu suflet mare, care au fost încântați de chemarea noastră, sprijinind financiar această activitate.

Nădăjduind în ajutorul dat de către Milostivul Dumnezeu, le dorim elevilor mult succes la examenele pe care le vor susține în această vară.

A consemnat preot Vasile Viorel Dinu, protopop al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut