Micii creștini în pelerinaj la mânăstirile călărășene

În perioada 21-25 mai 2018, elevii claselor pregătitoare-a IV-a , de la Colegiul Economic Călărași, s-au aflat în săptămăna Școala Altfel.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, elevii claselor a I-a A și a IV-a B, însoțiți de doamnele învățătoare Beia Alina și Gheorghiu Mihaela, împreună cu domnul profesor de religie, Borcea Ciprian, au efecutat un pelerinaj la mânăstirile din jurul municipiului Călărași.Astfel au fost vizitate mânăstirile:Radu Negru, Crucea de Leac- Coslogeni si f. Treime-Libertatea.

Micii creștini au aflat istoria acestor oaze de credință, s-au rugat Bunului Dumnezeu, s-au închinat la Sfintele Moaște și s-au întărit sufletește și duhovnicește.

La sfârșitul pelerinajului, elevii si-au exprimat bucuria, în urma participării la această activitate, fiind deschisi ca pe viitor sa viziteze și alte locuri pline de credință și viață duhovnicească, fie din Câmpia Bărăganului, fie din alte locuri ale tării.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul protocolului de colaborare dintre Colegiul Economic Călărași și Parohia Sf. Ioan Botezătorul- Alexe Călărași.

Mulțumiri pentru sprijinul acordat în realizarea acestui pelerinaj, P.C. Pr. Consilier Rusu Manuel, paroh al bisericii Sf. Ioan Botezătorul- Alexe Călărași.

 

A consemnat Borcea Ciprian- Prof. Religie la Colegiul Economic Călărasi

Related Posts

Sari la conținut