Ședință administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași

Marți, 13martie 2018, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din ProtopopiatulCălăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea PreasfințituluiPărinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Rafail Mîț, Vicar alCentrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început,preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicatpreoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la SectorulAdministrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic,punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În continuare, părintele protopop a adus la cunoștințăpreoților informații despre organizarea Marșului pentru viață – ,,O lumepentru viață 2018” și Lunii pentru viață 2018 – O lume pentru viață!”, ce se va desfășura în ziua de sâmbătă, 24 martie 2018, înMunicipiul Călărași.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentareareferatului: ,,Implicarea și rolul preotului în centrele de asistență socială” decătre preacucernicul părinte Avram Costin de la Parohia Sfânta MareMuceniță Anastasia.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar alProtopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut