În data de 19 decembrie 2017, Parohia Independența dinProtopopiatul Călărași, alături de preotul paroh Gheorghe Marcian, profesor dereligie la clasele primare, împreună cu doamnele învățătoare: Bălașa Ioana,Vasile Gabriela, Bucur Mioara și Petcu Marioara de la Școala Gimnazială,,George Vâlsan” și Primăria Independența, au implementat Proiectul deVoluntariat „DĂRUIND DEVII MAI BUN!”.

La poarta sufletelor noastre de creștini bat sfintelesărbători de iarnă. Dorim să le întâmpinăm așa cum se cuvine, cu bucurie, cubunătate și inimi curate. Vrem să scoatem din ,,lada” mare a sufletului dragostea de semeni, bunătatea, dărnicia șisă le împărtășim printre semenii noștri. Prin ele, să încercăm să sădim însufletele copiilor noștri dragosteapentru sărbătorile creștine și recunoștința pentru cei care s-au jertfit,pentru ca astăzi să putem spune în libertate: „Uite, vine Moș Crăciun!”.

Dorim ca gestul nostru, pentru bătrânii din comuna Independența să aducă un zâmbet mare și pe fețelelor, care rareori zâmbesc.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.

Related Posts

Sari la conținut