Preoții din Protopopiatul Călărași s-au întâlnit în ședință specială

Marți, 17octombrie 2017, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din ProtopopiatulCălăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din parteaPreasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Slobozieiși Călărașilor, preacucernicul părinte Marcel-Mihail Neacșu, Consilier AuditorIntern al Centrului Eparhial.

După ce afost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen,Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la CentrulEparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic –Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresăîn parte.

Totodată,părintele Ilie Ramon-Eugen, a mai comunicat preoților cu ArhiereascaBinecuvântare a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei șiCălărașilor, măsurile necesare de implementare pentru buna desfășurare aProcesiunii cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Rohia,ce va avea loc în Municipiul Slobozia, în ziua de miercuri, 03 noiembrie 2017.

Ședințaadministrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: „Sfințiiînchisorilor comuniste” de către preacucernicul părinte misionar LucaSofian Marius.

A consemnatpreot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://sf-esc.ro/files/images//2017/10/18-12-42-50.860078 17 oct 2017 – Sedinta Admin – CL (3).JPG]

Related Posts

Sari la conținut