Vernisajul expoziției – Viorica Hagianu și copiii

Vineri, 21 iulie 2017, în sala deședințe a Protopopiatului Călărași, a avut loc vernisajul expoziției de pictură„Viorica Hagianu și copiii” – Expoziție de pictură a copiilor de la Centrul deServicii Sociale pentru Copil și Familie Sera Călărași organizată de DirecțiaGenerală de Asistență și Protecția Copilului – Călărași Călărași în parteneriatcu Asociația Șansă – Viorica Hagianu și F.I.C.E. Filiala Călărași, expozițiegăzduită de Protopopiatul Călărași, în perioada 10 iulie – 25 august 2017.

În deschidereaexpoziției, Părintele Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași,a ținut un cuvânt despre noblețea și simplitatea creativă a copiilor cu care aurealizat aceste lucrări și despre modul în care ar trebui să păstreze acestevalori.

Aufost expuse 24 lucrări realizate de 16 copii cu vârste cuprinse între 9-15 ani,care au avut ca teme Flori de primăvarăși Coșuleț cu ou și lumânare iar catehnică acuarelă pe pânză.

Alăturide invitații prezenți la această manifestare, au luat parte doamna VioricaHagianu, Președintele Asociației Șansă – Viorica Hagianu, asociație de artă șicultură, doamna Nicolae Tudora, director executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași și doamna Elena Ulmeanu, președinte alF.I.C.E. Filiala Călărași și psiholog al D.G.A.S.P.C. Călărași, care au fost șiinițiatorii acestui eveniment.

A consemnat doamna Elena Zainea, asistentsocial al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut