Preoții din Protopopiatul Călărași s-au întâlnit în ședință administrativă lunară

Marți, 18 iulie 2017, a avut loc Şedinţaadministrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi. În cadrul acesteiședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU,Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristi Munteanu,Consilier Economic al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preoțiiau ținut un moment de reculegere, cântând Veșnica pomenire pentru sufletulpărintelui Voicu Andrei de la Parohia Alexandru Odobescu, mutat la Domnul înziua de 09 iulie 2017.

În continuare preacucernicul părinte Dinu VasileViorel, Secretar al Protopopiatului Călărași, a comunicat preoților adresele primitede la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc,Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate defiecare adresă în parte.

La această ședință a participat și domnul inginerNaneș Silviu-Ioan, prin care a adus preoților la cunoștință regulile șimăsurile de prevenire a incendiilor în unitățile de cult.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentareareferatului: „Biserica lui Hristos în perioada comunistă” de cătrepreacucernicul părinte Neagu Mihail Fenelon de la Parohia Andolina.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar alProtopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut