Şedinţa Administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi

Marți, 14 martie2017, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi.În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului PărinteVINCENȚIU, Episcopul Sloboziei șiCălărașilor, preacucernicul părinte Manuel Rusu, Consilier Cultural alCentrului Eparhial.

După ce a fostrostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen,Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la CentrulEparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic –Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresăîn parte.

În continuare,părintele Manuel Rusu a adus la cunoștință preoților informații despreorganizarea Marșului pentru viață – ,,Ajută mama și copilul! Ei depind detine”, ce se va desfășura în ziua de 25 martie 2017, în Municipiul Călărași.

Ședințaadministrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: ,,Postul Mare – călătorie duhovnicească spre Învierea luiHristos” decătre preacucernicul părinte AvramCostin de la Parohia Sfânta Mare Muceniță Anastasia.

A consemnatpreot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut