Ziua Națională la Ciocăneşti

1 decembrie este o zi deosebită pentru toți cei care simt românește. Ca înfiecare an, centrul comunei Ciocăneşti a fost învăluit în atmosfera solemnă amanifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României.

În prezența unei asistențe numeroase, după intonarea Imnului Național,domnul primar Petre Pavel, împreună cu toți cei prezenți, a asistat la Slujbade Te Deum săvârșită în fața sediului Primăriei de preoții Cristian Dumitru dela Parohia Ciocăneşti Sârbi, Cătălin Tilică de la Parohia Andolina și VasileMiclăuș de la Parohia Ciocăneşti Mărgineni.

După depunerea de coroane de flori la cele două monumente ale eroilor dincentrul comunei de către domnul primar împreună cu membrii Consiliului Local,toți cei prezenți au vizitat expoziția „Ciocăneştii Pământeni și lada lorde zestre”, amenajată în interiorul Căminului Cultural Ciocăneşti.

Părintele Cristian Dumitru a prezentat invitaților cele două expozițiimultimedia de fotografie: una cuprinzând fotografii vechi din Ciocăneştidigitalizate, iar cealaltă fiind alcătuită din fotografii realizate de copiiimembri ai Fotoclubului Ciocăneşti sub îndrumarea Părintelui Cristian. Invitațiis-au bucurat apoi la o agapă cu produse tradiționale oferită de PrimăriaCiocănești.

A consemnat preot Cristian Dumitru de la Parohia Ciocăneşti Sârbi din ProtopopiatulCălărași.

Related Posts

Sari la conținut