Alături de cei aflați în nevoie

Joi,20 octombrie 2016, Protopopiatul Călărași a organizat în colaborare cu ColegiulEconomic Călărași o acțiune social-filantropică intitulată ”Alături de ceiaflați în nevoie” pentru 10 familii în dificultate, aflate în evidența Birouluide Asistență Socială, cu ocazia Săptămânii legumelor și fructelor donate.

Eleviiclasei a VIII-a A îndrumați de domnul profesor de religie Ciprian Borcea austrâns bani și au cumpărat fructe și legume pentru a le dona acestor familii. Apoi,un grup de 6 elevi voluntari, însoțiți de profesorul de religie și deasistenții sociali ai Protopopiatului Călărași au efectuat vizite ladomiciliile celor 10 familii pentru a le oferi pachetele cu fructe și legumepregătite de ei precum și pe cele pregătite de Biroul de Asistență Socială.

Beneficiarii au mulțumit tuturor pentruvizită și pentru darurile primite iar elevii s-au bucurat că au putut săîntindă o mână de ajutor unor familii aflate în dificultate.

Aceastăactivitate este dedicată „Anului omagial al educaţiei religioase atineretului creştin ortodox şi Anului comemorativ al Sfântului Ierarh MartirAntim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti la împlinirea a 300 de ani de lamoartea sa martirică (1716-2016)”.

A consemnatdoamna Elena Zainea, asistent social al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut