Ședință Administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Călărași

Marți, 13 septembrie 2016, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilordin Protopopiatul Călăraşi.

În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din parteaPreasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor,preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, Consilier Administrativ Bisericesc alCentrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte IlieRamon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de laCentrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic –Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresăîn parte.

Preacucernicul Părinte Consilier Cristi Gavrilă împreunăcu Preacucernicul Părinte Protopop Ilie Ramon-Eugen au îndemnat preoții săparticipe cu enoriași și copii la sfințirea lucrărilor exterioare de laCatedrala Episcopală din Slobozia din data de 25 septembrie 2016.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului ,,AntimIvireanul, Sfântul care a luptat pentru limba românilor” de cătrepreacucernicul părinte Borcan Constantin Cristinel de la Parohia Modelu Nord.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

Related Posts

Sari la conținut