Acțiuni caritabile desfășurate în cadrul Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Călărași

Familia Paraschiv locuiește în satul Tonea și este formată din 7 membrii, parinții si cei 5 copii. Veniturile familiei sunt foarte mici deoarece doar tatăl lucrează având un salariu minim pe economie. Din fondurile provenite de la Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Călărași, această familie a beneficiat, în data de 4 iunie, de un ajutor material constând în alimente și îmbrăcăminte.

Vineri, 19 iunie, Biroul de asistență socială din cadrul Protopopiatului Călărași, a acordat unei familii nevoiașe din Parohia Modelu un ajutor material constând în alimente, îmbrăcăminte și rechizite școlare.

Marți, 23 iunie, Biroul de asistență socială din cadrul Protopopiatului Călărași a oferit unei beneficiare a serviciilor sociale , diagnosticată cu scleroză multiplă în stadiu avansat, un pachet cu scutece pentru adulți. A consemnat Elena Zainea, asistent social al Protopopiatului Călărași.

[https://sf-esc.ro/files/images//2015/06/IMG_0182.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2015/06/IMG_0186.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2015/06/IMG_0191.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2015/06/IMG_0194.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut