Şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi

Marți, 11 martie 2014, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi.

În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Gabriel Oproiu, Consilier Canonico – Juridic al Centrului Eparhial. După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În cadrul acestei ședințe a luat parte și domnul Bucur Valentin, locotenent-colonel în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Știrbei” – Călărași, care a expus modul de respectare a legislației specifice în domeniul apărării împotriva incendiilor și protecției civile în unitățile de cult, cu ocazia manifestărilor religioase cu public numeros.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului ,,Anafura în raport cu Sfânta Euharistie&rrdquo;, de către preacucernicul părinte Caracaș Dumitru, preot paroh la parohia Cunești din Protopopiatul Călărași.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3665.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3668.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3674.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut