„Suntem oameni ca voi”

Vineri, 28 februarie 2014, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călăraşi, a participat la spectacolul organizat de „Asociaţia de sprijin a copiilor cu handicap fizic” – filiala Călăraşi, ce a avut loc în Sala mare „Barbu Ştirbei”, a Consiliului Judeţean Călăraşi.

Acest eveniment a început cu rostirea rugăciunii „Tatăl nostru”, apoi Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călăraşi, a ţinut un scurt cuvânt prin care a mulţumit şi a încurajat pe cei ce sunt implicaţi în aceste acţiuni de integrare în societate a copiilor cu dizabilităţi.

Această asociaţie a luat fiinţă în anul 2003, la iniţiativa unui grup de părinţi, care au luptat împreună să pună bazele unui centru de zi, printr-un proiect European în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi, concretizat şi dat în folosinţă în anul 2008. În acest Centru de zi sunt 85 de copii, iar serbarea a avut ca scop strângerea de fonduri.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călăraşi.

[https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3652.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3655.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/03/DSCN3656.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut