„O carte pentru fiecare!ˮ

Cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, având ajutorul nemijlocit al doamnei profesor Camelia Croitoru, director al Casei Corpului Didactic Călărași, cu sprijinul elevilor Școlii „Tudor Vladimirescuˮ din Călărași, precum și al colegilor lor din cadrul Școlii nr. 1 din localitatea Cuza-Vodă, județul Călărași, s-a desfășurat cea de a doua parte a Proiectului „O carte pentru fiecareˮ, având ca scop donarea unui număr de 7.000 de volume pentru elevii școlilor din Bucovina.

Cu sprijinul unor oameni de bună credința a fost posibilă deplasarea Preacucernicilor Preoți Butoi Florian Alin, preot paroh la Parohia „Sfânta Treimeˮ și Mihai Daniel Costin, preot II la Parohia Ștefan – Vodă din Protopopiatul Călăraşi, la școlile din Bucovina care au nevoie de carte școlară. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 19 – 23 Ianuarie 2014, bucurându-se de o deosebită apreciere din partea beneficiarilor direcți.

Proiectul nostru a fost răsplătit cu daruri de suflet, oamenii locului arătându-ne tradiții ale meleagurilor în care locuiesc și care au rămas neatinse de trecerea timpului.

Ne dorim să continuăm acest parteneriat, care leagă suflete, culturi și bucuria de a simți românește dintr-un capăt în altul de țară.

[https://sf-esc.ro/files/images//2014/02/199.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/02/200.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/02/213.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/02/231.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/02/234.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut