Sfinţirea Paraclisului ,,Acoperământul Maicii Domnului” din Comuna Ciocăneşti

În ziua de 01 Noiembrie 2012, prin grija şi Arhiereasca Binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Episcop VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşi,Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călăraşi, înconjurat de un sobor de preoţi, a oficiat slujba de sfinţire a Paraclisului ,,Adormirea Maicii Domnului”din cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi. Alături deseniorii din acest cămin care au primit cu smerenie şi bucurie acest popas duhovnicesc înălţător, au mai participat la slujbă autorităţi locale şi judeţene, dar şi coordonatori din cadrul Centrelor Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie a Copilului – Călăraşi.

La sfârşitul slujbei, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călăraşi, a ţinut un cuvânt prin care mulţumit tuturor celor care s-au implicat la înfiinţarea acestui sfânt lăcaş, apoi a vizitat pe asistaţi, împărţind daruri şi spunându-le un cuvânt bun.

[https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/1_IMG_0013_big.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/1_IMG_0024_big.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/IMG_0025_big.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/IMG_0027_big.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut