Campania ,,Vreau să aflu” în cadrul simpozionului Pro-Vita

În data de 08 octombrie 2012, în Sala de şedinte a Protopopiatului Călăraşi, s-a desfăşurat campania ,,Vreau să aflu”, având drept scop pregătirea de formatori ,,Pentru Viaţă”, care să se ocupe prin şcolile şi liceele din municipiul Călăraşi de Campania anti-avort, droguri şi de lupta cu patimile la adolescenţi.

Campania ,,Vreau să aflu”s-a desfăşurat în colaborare cu Asociaţia Pro-Vita, filiala Călăraşi, reprezentată de doamna doctor Gabriela Florea. Materialele simpozionului au fost prezentate de doamna doctor Radosav Violeta Olivera, din Timişoara (Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca), şi doamna profesor Alexandru Gabriela din Bucureşti.

La prezentare au participat preoţi din cadrul Protopopiatului Călăraşi, profesori de religie, educatori, învăţători şi asistenţi sociali.

Întâlnirea a fost apreciată de cei prezenţi ca fiind utilă şi efecientă, urmând ca pe viitor ei înşişi să devină formatori ai proiectului ,,Pentru Viaţă”.

[https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/2_IMG_0014_big.jpg”] [https://sf-esc.ro/files/images//2014/01/IMG_0013_big.jpg”]

Related Posts

Sari la conținut