Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Independen?a

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Un Mărțișor, un Zâmbet
3 March, 2018

În parohia Independența din Protopopiatul Călărași, copiii de la cateheză au desfășurat un atelier de creație „Un mărțișor, un zâmbet”. Aceștia au fost îndrumați de doamna preoteasă Gheorghe Mariana pentru realizarea mărțișoarelor  care au fost dăruite alături de câte o iconiță si o cruciuliță tuturor femeilor care au participat la Sfânta Liturghie din Duminica Ortodoxiei, zi de prăznuire a icoanelor, 25 februarie 2018.

Activitatea sa desfăşurat în Biserica parohială în cadrul orei de cateheză  unde copiii s-au întrecut care mai de care să fie mai creativi, al cui mărţişor să fie mai frumos. Pe lângă obiceiurile şi simbolurile legate de mărţişor, el rămâne o întruchipare a tinereţii, a dragostei de viaţă, un semn prin care salutăm renaşterea naturii odată cu venirea primăverii.

Tot în cadrul acestui atelier, copiii au confecționat și felicitări. Frumoasele felicitări s-au înfiripat cu talentul micuților și bucuria lor de a realiza ceva frumos.

Ne-am bucurat să vedem că tinerii și copiii au venit în număr mare la acțiunile desfășurate. Le mulțumim pentru dragostea, jertfa și implicarea de care au dat dovadă în realizarea felicitărilor pentru mămici și bunici.

A fost o zi binecuvântată, cu bucurii și zâmbete. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată. Post binecuvântat și rodnic să aveți în continuare!

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator