Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Independen?a

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Micii creştini din parohia Independenţa, în Postul Sfintelor Paşti
28 February, 2018

                În cadrul Proiectului Educaţional Şcoală-Biserică, denumit Micul creştin, pe care Parohia noastră la încheiat pentru anul şcolar 2017-2018, am organizat la începutul acestui post o activitate reuşită dedicată elevilor de la clasa pregătitoare ai Şcolii Generale George Vâlsan, din localitatea Independenţa.

         Am fost ajutat la realizarea acestui moment duhovnicesc de Doamna învăţătoare Valentina Grigore, şi ne-am propus să vizionăm un film creştin în cadrul unei ore de Religie din care să-i învăţăm pe copii cum ne arătăm iubirea faţă de Dumnezeu la această vârstă fragedă mai ales în această perioadă specială pentru creştini.

         Pentru ca mesajul creştin să pătrundă cu uşurinţă la inimile celor mici am utilizat ca mijloc de predare a temei noastre laptopul, la care am vizionat cele două părţi ale filmului Secretul Împărăţiei de sus.

         În final copii s-au arătat mulţumiţi şi captivaţi de ceea ce au văzut şi auzit în acest film şi pentru atenţia şi receptivitatea de care au dat dovadă au fost răsplătiţi cu câte o cruciuliţă, o iconiţă şi dulciuri din partea familiei noastre.

A consemnat părintele Dănuţ Noapteş, preot II la Parohia Independenţa din Protopopiatul Călăraşi.

 


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator