Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Independen?a

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Hramul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” Independența
16 January, 2018


             Biserica Ortodoxă sărbătorește pe 7 ianuarie, Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, la numai o zi după ce Mântuitorul nostru Iisus Hristos a binevoit a se boteza în râul Iordan, chiar de către Ioan, Înaintemergătorul Său.

Cu aceasta ocazie, Duminică, 7 ianuarie 2018, credincioșii Parohiei Independenta din Protopopiatul Călărași, au trăit alese momente de bucurie duhovnicească cu ocazia sărbătoririi hramului Sfintei Bisericii.  Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți la care a participat un număr mare de credincioși. La acest moment de aleasă sărbătoare, a fost evocat printr-un frumos cuvânt de învățătură viața și activitatea, Sfântului Ioan Botezătorul, rostit de către preotul Birtașu Rafael de la parohia Ceacu.

Apoi s-a săvârșit slujba parastasului pentru ctitorii sfântului lăcaș și pentru cei care au purtat numele Sfântului Ioan Botezătorul. La sfârșitul slujbei, enoriașii prezenți la Sfânta Liturghie au primit pachete cu mâncare, oferite de Agrozootehnica S.A. din localitate și oameni de bună credință din parohie.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator