Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Centru Independenta

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Dăruind devii mai bun!
12 January, 2018

În data de 19 decembrie 2017, Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, alături de preotul paroh Gheorghe Marcian, profesor de religie la clasele primare, împreună cu doamnele învățătoare: Bălașa Ioana, Vasile Gabriela, Bucur Mioara și Petcu Marioara de la Școala Gimnazială ,,George Vâlsan” și Primăria Independența, au implementat Proiectul de Voluntariat „DĂRUIND  DEVII  MAI BUN!”.

La poarta sufletelor noastre de creștini bat sfintele sărbători de iarnă. Dorim să le întâmpinăm așa cum se cuvine, cu bucurie, cu bunătate și inimi curate. Vrem să scoatem din ,,lada” mare a sufletului dragostea de semeni, bunătatea, dărnicia și să le împărtășim printre semenii noștri. Prin ele, să încercăm să sădim în sufletele copiilor noștri  dragostea pentru sărbătorile creștine și recunoștința pentru cei care s-au jertfit, pentru ca astăzi să putem spune în libertate: „Uite, vine Moș Crăciun!”. 

Dorim ca gestul nostru, pentru bătrânii din comuna  Independența să aducă un zâmbet mare și pe fețele lor, care rareori zâmbesc.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator