Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Sf�nta Anastasia - C?l?ra?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Prohodul Maicii Domnului la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia
24 August, 2017

Slujba de Vecerniei unită cu Litia și Prohodul Maicii Domnului au fost săvârșite luni, 14 august 2017, la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia din Protopopiatul Călăraş, în prezența a numeroși credincioși, copiii şi tinerii parohiei, împreună cu corala bisericii, au cântat Prohodul formând trei grupe după modelul Prohodului Domnului nostru Iisus Hristos din Vinerea Sfintelor Patimi.

Prohodul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioarei Maria, s-a cântat în jurul Epitafului Adormirii Maicii Domnului şi toţi cei prezenţi s-au unit în rugăciune şi  evlavie faţă de Maica Vieţii, apoi, Sfântul Epitaf a fost purtat în procesiune împrejurul lăcaşului de cult la fiecare oprire rostindu-se o ectenie. După procesiune, toți credincioșii prezenți au trecut pe sub Sfântul Epitaf, la intrarea în lăcașul de cult.

Deodată cu această slujire s-a încheiat şi Campania social filantropică a lunii august ,,…fiii lacrimilor Tale”, desfăşurată în perioada Postului Sfintei Marii, având un număr total de 23 de beneficiari, care au primit haine, încălţăminte, un televizor şi un frigider în valoare de 1.280 lei.  

A consemnat preot Nemţanu Ionuţ.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator