Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Centru Calarasi

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Vernisajul expoziției - Viorica Hagianu și copiii
26 July, 2017

        Vineri, 21 iulie 2017, în sala de ședințe a Protopopiatului Călărași, a avut loc vernisajul expoziției de pictură „Viorica Hagianu și copiii” – Expoziție de pictură a copiilor de la Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie Sera Călărași organizată de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului – Călărași Călărași în parteneriat cu Asociația Șansă – Viorica Hagianu și F.I.C.E. Filiala Călărași, expoziție găzduită de Protopopiatul Călărași, în perioada 10 iulie – 25 august 2017.

În deschiderea expoziției, Părintele Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași, a ținut un cuvânt despre noblețea și simplitatea creativă a copiilor cu care au realizat aceste lucrări și despre modul în care ar trebui să păstreze aceste valori. 

        Au fost expuse 24 lucrări realizate de 16 copii cu vârste cuprinse între 9-15 ani, care au avut ca teme Flori de primăvară și Coșuleț cu ou și lumânare iar ca tehnică acuarelă pe pânză.

           Alături de invitații prezenți la această manifestare, au luat parte doamna Viorica Hagianu, Președintele Asociației Șansă – Viorica Hagianu, asociație de artă și cultură, doamna Nicolae Tudora, director  executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași și doamna Elena Ulmeanu, președinte al F.I.C.E. Filiala Călărași și psiholog al D.G.A.S.P.C. Călărași, care au fost și inițiatorii acestui eveniment.

             A consemnat doamna Elena Zainea, asistent social al Protopopiatului Călărași.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator