Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Protopopiatul Calarasi - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Preoții din Protopopiatul Călărași s-au întâlnit în ședință administrativă lunară
25 July, 2017

Marți, 18 iulie 2017, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristi Munteanu, Consilier Economic al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preoții au ținut un moment de reculegere, cântând Veșnica pomenire pentru sufletul părintelui Voicu Andrei de la Parohia Alexandru Odobescu, mutat la Domnul în ziua de 09 iulie 2017.

În continuare preacucernicul părinte Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

La această ședință a participat și domnul inginer Naneș Silviu-Ioan, prin care a adus preoților la cunoștință regulile și măsurile de prevenire a incendiilor în unitățile de cult.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: „Biserica lui Hristos în perioada comunistă” de către preacucernicul părinte Neagu Mihail Fenelon de la Parohia Andolina.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator