Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Ciocanesti, Sm�rdan - Cioc?ne?ti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Cerc Pastoral la Parohia Ciocănești Smârdan din Protopopiatul Călărași
6 July, 2017

În ziua de 03 iulie 2017, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Ciocănești Smârdan din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 5 format din preoții parohiilor Grădiștea, Rasa, Cunești, Bogata, Smârdan, Ciocănești Mărgineni, Ciocănești Sârbi și Andolina. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și slujba parastasului pentru fericiții ctitori, slujitori și binefăcători ai acestei sfinte biserici.

Referent a fost preacucernicul părinte Neagu Fenelon Mihail, paroh la parohia Andolina, susţinând referatul cu tema „Metode de combatere a prozelitismului sectar”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a îndemnat pe credincioși la mai multă rugăciune şi nădejde în milostivirea lui Dumnezeu, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator