Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Sfin?ii Apostoli Petru ?i Pavel - C?l?ra?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Duhule Sfinte, lumină lină, vino în lumea de lacrimi plină!
20 June, 2017

În ziua de Rusalii, când Biserica și-a sărbătorit nașterea sa prin Pogorârea Sfântului Duh în chip „de limbi de foc și vuiet ca de vânt”, biserica din Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Protopopiatul Călărași, a găzduit un program artistic-religios, dedicat acestei mari sărbători, cu genericul „Duhule Sfinte, lumină lină, vino în lumea de lacrimi plină!”.

Protagoniștii au fost membrii grupului vocal „Îngerașii”, format din copiii care  participă la programul catehetic-național „Hristos împărtășit copiilor”, fiind coordonați de d-na preoteasă Achim Mariana.

Îngerașii”, la momentul chinonicului, au interpretat pricesne specifice acestei sărbători, iar, la finalul slujbei Vecerniei plecării genunchilor, au împărțit credincioșilor prezenți frunze de nuc și diferite obiecte confecționate de ei în cadrul orelor de cateheză (buchețele de flori, coșulețe, picturi cu chipul Sfintei Treimi).

Totodată, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 61 ani, toți cei prezenți, au cântat „La mulți ani!” părintelui paroh Dincă Ioan. Părintele coslujitor Achim Vergil-Marian a mulțumit Preasfintei Treimi și a urat părinteleui paroh ani mulți, binecuvântați, sănătoși și rodnici în ogorul Domnului, iar părintele Dincă Ioan a mulțumint tuturor pentru dragostea arătată față de sfinția sa și de biserica Domnului. 

Îngerașii” au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri și aplauze din partea preoților slujitori și a credincioșilor prezenți în sfânta biserică.

A consemnat părintele Achim C. Vergil - Marian, preot II la Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel - Călărași. 
© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator