Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Independen?a

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului sărbătorită și la Parohia Independența
12 June, 2017

Este Ziua Copilului, când inimile noastre se îndreaptă spre copiii pe care trebuie să-i iubim, urmând exemplul lui Hristos Care îi aduna lângă El, le spunea istorioare şi îi lua în braţe.  El ne spune tuturor: „Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină la Mine, că a unora ca aceştia este Împărăţia cerurilor” (Mt. 19, 14). Copiii sunt modele de viaţă pentru cei din jurul lor, sunt expresia raţiunii sănătoase, a inimii pline de bunătate şi a voinţei pline de iubire jertfelnică.

„Jocuri, concursuri de desene pe asfalt, șotron și o atmosferă de sărbătoare” - toate acestea pentru copiii din Parohia Independenta, cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”, sărbătorită  joi, 1 iunie 2017, evenimentul fiind organizat de Preotul paroh Gheorghe Marcian împreună cu doamnele învățătoare Bucur Mioara și Vasile Gabriela de la Școala Gimnazială „George Vâlsan “din localitate.

Scopul principal al evenimentului a fost acela de a le arăta copiilor, cât și părinților, că adevărata copilărie nu este cea din fața calculatorului și că jocurile tradiționale îi pot face mult mai fericiți, fără tehnologia zilelor de astăzi. Copiii sunt îngeri în trup, care salvează pe oameni. Unde sunt ei adunaţi, e un paradis pământesc. Surâsul unui copil e ca o floare smulsă din Rai, iar puritatea unui copil este o oglindire a lumii cereşti. „Florile sunt numai simbolul frumuseţii, iar sufletul de copil este frumuseţe dumnezeiască vie”

Mulțumim Domnului pentru bucuriile pe care le-am trăit alături de acești copilași. Sărbătorindu-i pe ei, am dat valoare „Familiei și rolului creștin al acesteia.” De ziua voastră, ne rugăm ca binecuvântarea lui Dumnezeu să coboare ca o lumină lină peste inimile voastre curate. De asemenea, vă dorim să sporiţi cu înţelepciunea şi cu vârsta. „Harul Domnului nostru Iisus Hristos să fie cu voi!” (I Tes. 5, 28).

La sfârșitul activităților copiii au primit bomboane, înghețată, prăjituri și suc din partea preotului și doamnelor învățătoare.

LA MULȚI  ANI  TUTUROR  COPIILOR  DE - 1 IUNIE!!!

 A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator